Betalen
Alle bedragen op zijn inclusief 21% BTW. Om aan de meeste bezoekers te voldoen zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Wij ondersteunen, iDeal, Paypal, ING Home''Pay, SEPA en Bancontact. Hieronder staan alle betaalopties beschreven:

iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Deze betalingsoptie is geheel kosteloos voor u. 

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem. PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. PayPal is gratis voor kopers.

 

ING Home’Pay

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel veilig online betalen.


Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact bij volgende deelnemende banken:
Dexia
Fortis
ING
FINTRO
KBC
CBC
AXA bank
VDK Spaarbank

SEPA

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening.